PUHDASPALAMINEN

Muotonsa ja oikeiden mittasuhteittensa ansiosta Desicon kynttilät palavat tasaisesti eivätkä oikeissa olosuhteissa valuta, sillä liekki lämmittää ja imee vahaa tasaisesti joka suunnasta. Laadukas, puuvillainen sydänlanka ja puhtaat ainesosat takaavat poikkeuksellisen pitkän paloajan ja oikean kokoisen liekin, joka tuottaa runsaasti valoa eikä savuta. Puhtaat ja myrkyttömät ainesosat aikaansaavat puhtaan palamisen, jolloin sisäilma säilyy terveellisenä.

Parhaat kynttilät yhdistävät puhtaan palamisen, kauneimmat värit, vastuullisen tuotannon ja täydellisen muodon. Kynttilämme syntyvät näistä neljästä ominaisuudesta, vuosikymmenten ammattitaidolla.

TÄYDELLINENMUOTO

Kaikki Desicon pöytäkynttilät valetaan käsityönä muotilla, jonka mallin Antin isoisä, kuvanveistäjä Erkki Toukolehto, suunnitteli vuonna 1963. Pöytäkynttilän paksu, sylinterimäinen muoto ja pystyssä pysyminen ilman kynttilänjalkaa olivat aikanaan jotain aivan uutta. Pelkistetty muotokieli sopii saumattomasti osaksi skandinaavista sisustusta, tyyliä ja tunnelmaa.

KAUNEIMMATVÄRIT

Hienostuneet ja kauniisti hehkuvat sävyt ovat olleet Desicon kynttilöiden ydin siitä lähtien, kun Antti Toukolehdon isä, Kari Toukolehto, alkoi valaa kynttilöitä Helsingin Ullanlinnassa sijainneessa kellariasunnossaan vuonna 1963. Desicon kynttilöiden sävyt on luotu erilaisia tyylejä, sisustuksia ja tiloja ajatellen. Kynttilämestarimme Antti sekoittaa kaikki värikartan 34 sävyä käsin sinisestä, keltaisesta, punaisesta ja mustasta. Hänellä on ainutlaatuinen kyky luoda tunnelmallisia värisävyjä, joita kynttilänvalo entisestään korostaa. Kaikki kynttilät ovat läpivärjättyjä, jolloin ne säilyttävät värinsä polton jokaisessa vaiheessa.

VASTUULLINENVALINTA

Desicon kynttilät palavat puhtaasti, eikä niiden valmistamisessa koskaan käytetä palmuöljyä. Kynttilät värjätään myrkyttömillä väriaineilla ja valmistetaan vegaanisesta, EU:n alueella tuotetusta, oliiviöljypohjaisesta steariinista sekä puhtaasta ja laadukkaasta parafiinistä. Lisäksi käytetyt väriaineet ja tuoksuöljyt ovat kosmetiikkalaatuisia. Kaikki tuotteet valmistetaan Fiskarsin kylässä käsityönä paikallisten kynttilänvalajien toimesta.

VÄRIKARTTAMME

Värikarttamme 33:stä hehkuvasta väristä löydät juuri oikean sävyn erilaisiin tiloihin ja tunnelmiin.