TERVETULOA JÄLLEENMYYJIEN VERKKOKAUPPAAN

Haluaisitko laajentaa tuotevalikoimaasi laadukkailla Desicon kynttilöillä? Kynttilöillämme on tarina kerrottavanaan, ja niiden ihanat värit luovat tunnelmaa ja värikkään kokoelman myymälääsi.

Jälleenmyyjätilaus on mahdollista tehdä vain rekisteröityneenä verkkokaupan jälleenmyyjäasiakkaana.

Jos haluat lisätietoa, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse info@desico.fi tai puhelimitse +358 (0)19 237 070.

Näin joulu alla pyrimme käsittelemään tukkutilaukset mahdollisimman pikaisesti ja saamaan tilauksenne liikkeelle 1-2 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Jälleenmyyjätilaus on mahdollista tehdä vain rekisteröityneenä verkkokaupan jälleenmyyjäasiakkaana. Ennen ensimmäisen tilauksen tekemistä jälleenmyyjän tulee:

  1. Rekisteröityä jälleenmyyjäksi: ilmoita yrityksesi virallinen nimi, Y-tunnus sekä muut pyydetyt tiedot. Myös vanhojen asiakkaiden tulee rekisteröityä, jotta saamme avattua tilin uuteen järjestelmään.
  2. Antaa suostumuksensa, että Desico Oy saa rekisteröidä yrityksen tiedot asiakasrekisteriinsä. Desico Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Desico Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille.
  3. Rekisteröinnin jälkeen Desico Oy tarkistaa yrityksen tiedot ja tarvittaessa myös luottotiedot. Hyväksynnän jälkeen Desico lähettää sähköpostilla yhteydenoton josta löytyy ohjeet kirjautumiseen.
Aloita rekisteröityminen

OLETKO JO JÄLLEENMYYJÄ?

Jos olet jo Desicon jälleenmyyjä, voit kirjautua tilillesi ja tehdä tilauksen jälleenmyyjien verkkokaupasta.

Huom! Myös vanhojen asiakkaiden tulee rekisteröityä ennen ensimmäisen tilauksen tekemistä, jotta saamme avattua tilin uuteen järjestelmään.

Kirjaudu sisään: