Olemme yksi Suomen vanhimmista toiminnassa olevista kynttilätehtaista. Koko tuotantomme tapahtuu alusta loppuun saakka Suomessa, omassa, vanhaan navettaan rakennetussa tehtaassamme Fiskarsissa.

Desico on perinteinen kynttilätehdas Fiskarsista. Perheyrityksemme juuret ulottuvat 1960-luvulle, jolloin Desicon perustaja, Kari Toukolehto, alkoi valaa kynttilöitä pienessä kellariasunnossaan Helsingin Ullanlinnassa. Siitä lähtien, yli 55 vuoden ajan, perheyrityksemme on valmistanut läpivärjättyjä kynttilöitä perinteisin menetelmin, laadukkaista raaka-aineista. Nyt olemme yksi Suomen vanhimmista toiminnassa olevista kynttilätehtaista. Koko tuotantomme tapahtuu alusta loppuun saakka Suomessa, omassa, vanhaan navettaan rakennetussa tehtaassamme Fiskarsissa.

Me Desicossa vaalimme käsityötaitoa,  paikallisuutta, laatua ja perinteitä. Vastuullisuus ja raaka-aineiden jäljitettävyys ovat meille tärkeää. Kynttilämme palavat puhtaasti, eikä niiden valmistamisessa käytetä palmuöljyä. Kaikki kynttilämme värjätään myrkyttömillä väriaineilla ja valmistetaan vegaanisesta, EU:n alueella tuotetusta, oliivipohjaisesta steariinista sekä puhtaasta ja laadukkaasta parafiinistä. Lisäksi käyttämämme väriaineet ja tuoksuöljyt ovat kosmetiikkalaatuisia.

Toivomme, että käsityönä valetut kynttilämme tuovat valoa, väriä ja tunnelmaa erilaisiin tiloihin ja hetkiin.