Kuluttajaverkkokaupan käyttösopimus:

1.Yleistä

Nämä tilaus- ja käyttöehdot (”Käyttöehdot”) koskevat Desicon verkkokaupan käyttöä ja sen kautta tehtyjä tilauksia. Käyttämällä verkkokauppaa hyväksyt nämä Käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää verkkokaupan sisältöä, hintoja, valikoimaa tai näitä Käyttöehtoja. Mikäli teemme Käyttöehtoihimme tai tietosuojaselosteeseemme huomattavia muutoksia, pyrimme ilmoittamaan niistä esimerkiksi verkkosivuillamme.

2.Yhteystiedot

Desico Oy Ab

Isidorintie 4

10470 Fiskars

Suomi

+358 19 23 7070

info@desico.fi

3. Rekisteröityminen

3.1. Tilaus on mahdollista tehdä rekisteröineenä verkkokaupan asiakkaana tai ilman rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:

  1. a)  ilmoittaa nimensä sekä muut pyydetyt tiedot
  2. b)  antaa suostumuksensa, että Desico Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Desico Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Desico Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille.

3.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

HUOM! Tilauksen minimiraja 12.11.2020 alkaen on 30€.

4. Tilauksen sitovuus

4.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse. Ammattitaitoinen palveleva henkilökuntamme auttaa mielellään myös puhelimitse kaikissa tiedusteluihin ja tilauksiin liittyvissä asioissa arkisin klo. 10.00 -16.00 Puh.+358(0)19 237 070.  Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

4.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Desico Oy on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.

4.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osa tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu tilaus tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista tai Matkahuollon toimipisteestä.

4.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Desico Oy:lla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

5. Hinnat

5.1. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%. Voimassa oleva hinta on  näkyvissä verkkokaupassa. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR).

6. Toimitus

6.1. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta -viiteen (2-5) arkipäivää. Jos tuote on loppunut tilapäisesti tai kokonaan niin ilmoitamme asiasta viipymättä ja myös, jos toimitusaika on pidempi.

6.2 Ilmoitamme tuotteen esittelysivulla mikäli toimitusaika on olennaisesti muuta kuin kohdassa 4.1.

6.3. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Pyrimme huomioimaan kuluttajan toiveen, mikäli se on mahdollista.

6.4. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Desico Oy on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

6.5. Desico Oy toimittaa tuotteita vain Suomessa (erikseen sopimalla myös ulkomaille).  Kaikki Desico Oy:n toimitukset tapahtuvat Suomen Postin tai Matkahuollon välityksellä. Jos kuluttaja haluaa käyttää eri kuljetuspalvelua niin hinnoista ja ehdoista sovitaan erikseen Desico Oy:n kanssa.

6.6. Toimituskulut Suomeen Desicon verkkokaupasta (www.desico.fi) ovat 12,50€ per tilaus. Mikäli tilauksen loppusumma ylittää 70€, on toimitus ilmainen Suomeen.

7. Maksuehdot

Kaikki verkkokaupan hinnat on ilmoitettu euroina ja sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron.

Desicon verkkokaupan maksunvälityspalvelun tarjoaa Paytrail Oyj, jonka käyttöehdot löydät täältä. Paytrail Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Verkkokaupassamme hyväksyttyjä maksutapoja ovat verkkomaksu, maksukortti ja lasku.

Paytrail Oy:n yhteystiedot:

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.

8. Palautukset

8.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa verkkokaupasta tilaamansa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

8.2. Kuluttajan tulee tehdä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@desico.fi ennen tuotteen palauttamista. Kuluttaja saa vastauksessa palautustunnuksemme, joka kirjoitetaan lähetyksen päälle. Lähetys tulee viedä lähimpään postiin, jossa tulostetaan lähetykselle osoitekortti palautustunnuksen pohjalta. Palautus lähetetään osoitteeseen: Asiakaspalautus, Desico Oy Navettatie 4 10470 Fiskars. Vastaanotettuamme palautusehtojen mukaisen tuotteen, palautamme tuotteen hinnan kuluttajan toivomalle pankkitilille. Tilauksen palauttamisesta veloitamme käsittelykulun 12,50€.  

8.4. Noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus. Tuote katsotaan peruutetuksi silloin kun tuote on jätetty noutamatta toimituspaikasta eikä peruutusilmoitusta ole tehty.  Noutamattomista paketeista perimme koko toimitusmaksun 12,50€.

8.5. Tuotevaihdossa veloitetaan toimitusmaksu 12,50€ uuden tuotteen lähettämisestä.

8.5. Euroopasta tulevat palautukset asiakas maksaa kokonaisuudessaan itse.

9. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

9.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote / tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa tai Matkahuollon toimipisteessä heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

10. Reklamaatio

10.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote tai tuotteessa on selkeä virhe, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa, vähintään 14 päivän sisällä Desico Oy:lle, joko sähköpostitse osoitteeseen info@desico.fi, tai puhelimitse +358 (0)19 237 070. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Desico Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Desico Oy palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

Kuluttajan tulee huomioida, että tuotteiden sävyt ovat kuvissa ohjeellisia ja pieniä sävyeroja esiintyy eri valmistuserien välillä. Pienet sävyerot eivät ole reklamaation peruste. 

11. Ylivoimainen este (Force majeure)

11.1. Desico Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Desico Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriöistä tai muusta vastaavasta Desico Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

12. Riitojen ratkaisu

12.1. Tästä kauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.