REKISTERÖITYMINEN

Tilauksen yhteydessä kuluttaja:

  1. a) antaa tilausta varten tarvittavat tiedot Desico Oy:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot
  2. b) Antaa suostumuksensa, että Desico Oy rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti) asiakasrekisteriinsä.

YKSITYISYYS JA TIETOSUOJA

Desico Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia.

Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

Desico Oy ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta

  1. a) pankkiyhteystietoja
  2. b) luottokorttitietoja

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste:

REKISTERINPITÄJÄ

Desico Oy (y-tunnus: FI01036427)

www.desico.fi

OSOITE

Navettatie 4 10470 Fiskars

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Satu Mynttinen

puhelin +358 (0)19 237 070

sähköposti info@desico.fi

REKISTERIN NIMI

Desico Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Desico Oy:n asiakkaaksi tai ostanut Desico Oy:n verkkokaupasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Desico Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Desico Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Desico Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Desico Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Desico Oy:n asiakaspalveluun, sähköpostitse info@desico.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Puhelinnumero

Tiedot käsitellyistä tilauksista

Henkilön syntymäaika

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Desico Oy:n ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Desico Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Desico Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.