Jälleenmyyjien verkkokaupan käyttösopimus:

1.Yleistä

Nämä tilaus- ja käyttöehdot (”Käyttöehdot”) koskevat Desicon jälleenmyyjille tarkoitetun verkkokaupan käyttöä ja sen kautta tehtyjä tukkutilauksia. Käyttämällä verkkokauppaa hyväksyt nämä Käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää verkkokaupan sisältöä, hintoja, valikoimaa tai näitä Käyttöehtoja. Mikäli teemme Käyttöehtoihimme tai tietosuojaselosteeseemme huomattavia muutoksia, pyrimme ilmoittamaan niistä esimerkiksi verkkosivuillamme.

2.Yhteystiedot

Desico Oy Ab

Isidorintie 4

10470 Fiskars

Suomi

+358 19 23 7070

info@desico.fi

3. Jälleenmyyjäksi rekisteröityminen

3.1. Jälleenmyyjätilaus on mahdollista tehdä vain rekisteröityneenä verkkokaupan jälleenmyyjäasiakkaana. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä jälleenmyyjän tulee:

  1. Rekisteröityä jälleenmyyjäksi haluavaksi yritykseksi. Ilmoita yrityksesi virallinen nimi, Y-tunnus sekä muut pyydetyt tiedot. Myös vanhojen asiakkaiden tulee rekisteröityä, jotta saamme avattua tilin uuteen järjestelmään.
  2. Antaa suostumuksensa, että Desico Oy saa rekisteröidä yrityksen tiedot asiakasrekisteriinsä. Desico Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Desico Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille.
  3. Rekisteröinnin jälkeen Desico Oy tarkistaa yrityksen tiedot ja tarvittaessa myös luottotiedot. Hyväksynnän jälkeen Desico lähettää sähköpostilla yhteydenoton josta löytyy ohjeet kirjautumiseen.

3.2. Jälleenmyyjän tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

4. Tilauksen sitovuus

4.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse. Ammattitaitoinen palveleva henkilökuntamme auttaa mielellään myös puhelimitse kaikissa tiedusteluihin ja tilauksiin liittyvissä asioissa arkisin klo. 10.00 -16.00 Puh.+358(0)19 237 070.  Jälleenmyyjä sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

4.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Desico Oy on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.

4.3. Jälleenmyyjällä on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osa tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu tilaus tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista tai Matkahuollon toimipisteestä.

4.4. Jälleenmyyjän tilauksen tekemisen jälkeen Desico Oy:lla ei ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

5. Hinnat

5.1. Kaikki jälleenmyyjien tuotesivulla olevat yksikköhinnat ilmoitetaan ilman arvonlisäveroa (ALV 0%). Voimassa oleva hinta on näkyvissä verkkokaupassa, ja se ilmoitetaan euroissa (EUR). ALV 24% lisätään hintaan tuotteiden valinnan jälkeen verkkokaupan ostoskorissa.

6. Toimitus

6.1. Toimitusehto on vapaasti tehtaalta Fiskarsista. Arvioitu toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Jos tuote on loppunut tilapäisesti tai kokonaan niin ilmoitamme asiasta viipymättä ja myös, jos toimitusaika on pidempi.

6.2. Toimituskulut Suomeen Desicon verkkokaupasta määräytyvät tilauksen koon mukaan. Mikäli tilauksen loppusumma (ALV 0%) ylittää 600€ rajan, on toimitus ilmainen Suomeen. Jälleenmyyjä tilauksen minimimäärä on 150 €  (ALV 0%).

6.3. Mikäli tuote on ehdottomasti toimitettava tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen esimerkiksi tilauksen teon yhteydessä. Pyrimme huomioimaan toiveen, mikäli se on mahdollista.

6.4. Mikäli jälleenmyyjä tilaa tuotteita, joille Desico Oy on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

6.5. Desico Oy toimittaa tuotteita vain Suomessa (erikseen sopimalla myös ulkomaille). Kaikki Desico Oy:n toimitukset tapahtuvat Suomen Postin tai Matkahuollon välityksellä. Jos jälleenmyyjä haluaa käyttää eri kuljetuspalvelua niin hinnoista ja ehdoista sovitaan erikseen Desico Oy:n kanssa.

7. Maksuehdot

7.1 Kaikki verkkokaupan hinnat on ilmoitettu euroina ja niihin lisätään Suomen lainsäädännön mukainen arvonlisävero.

7.2 Maksuehto on 14 päivää netto jos ei muuta ole sovittu etukäteen. Huomautusaika on 7 päivää.

7.3 Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.

8. Reklamaatio

8.1 Mikäli jälleenmyyjälle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms, tulee jälleenmyyjän ilmoittaa asiasta seitsemän päivän aikana Desico Oy:lle, joko sähköpostitse osoitteeseen info@desico.fi,  postitse osoitteeseen: Desico Oy Navettatie 4 10470 Fiskars tai puhelimitse +358 (0)19 237 070.

8.2 Jälleenmyyjän tulee huomioida, että tuotteiden sävyt ovat kuvissa ohjeellisia ja pieniä sävyeroja esiintyy eri valmistuserien välillä.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1. Desico Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Desico Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Desico Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu

10.1. Tästä kauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.